En triathlon mitt i veckan är gratis, men vi tar emot donationer

Vi vill bara poängtera att En triathlon mitt i veckan är ett gratis varje onsdag hela sommaren. Drickan och chokladkexen bjuder vi på. Det var lite förvirring senast där några trodde att det var en avgift för att vara med. Så är det inte.

Men; det är även många som inte tycker att vi ska arrangera något så bra utan att ta något betalt och därför har vi i år öppnat upp för frivilliga donationer. Pengarna ramlar in i vår kassa för att driva en En triathlon mitt i veckan. Vi har kostnader för material, dricka, chokladkex och den stora korvgrillningen mot slutet av sommaren. Vi har även kostnader för att själva banan där vi samarbetar med Jönköpings Kommun.

Från och med nästa vecka kommer det att finnas en låda för frivilliga anmälningsavgifter. Slutet lock, så du släpper ner en liten slant om du har råd, lust och tycker det är värt det.

Varför gör vi då det här?

Vi älskar triathlon, friskvård, träning, att föra människor samman och inte minst att träna själva. Axamo-banan har blivit en naturlig samlingsplats på sommaren för oss triathleter efter månader på Rosenlundsbadet. Dessutom vi älskar att prata om vår idrott och dela med oss av erfarenheter och se fler bli triathleter på sin egen nivå.