Blytunga ben för Jnytt.se:s reporter men ändå leende i mål

Till vår premiär hade vi lyckats få både Jönköpings-Posten och Jnytt.se att komma upp och göra reportage. Från JP var det en reporter från Rookie-redaktionen som gjorde en artikel om vad ungdomar kan göra under sommaren i Jönköping. Det blev ett stort uppslag i tidninge. Kul tycker vi.

Precis så här glad blir du av triathlon 🙂

Jnytt.se hade en annan vinkel; de testade på triathlon.

När jag springer in mot mål uppmanas jag att göra vinnarposen. Äntligen, jag är i mål! Klockan stannade på 1,04 och jag konstaterar att min första triathlon gick helt okej. Simningen tog 10 minuter, cyklandet 34 minuter och löpningen runt 20 minuter.

Själv kan jag konstatera att triathlon är kul. För den som vill ha en varierad träning med ett peppande tävlingsmoment inbakat är det här perfekt.

Det togs även en del bilder under vår premiärdag.